Krantenartikel op konektaindustries.nl met onze missie

Konekta Industries wil mensen en organisaties met elkaar verbinden.

Onze missie is het realiseren van een perfecte match waardoor zowel opdrachtgever als uitzendkracht optimaal kunnen presteren. Dankzij onze ‘personal touch’ brengen wij langdurige relaties tot stand die leiden tot wederzijdse groei.

Onze kernkwaliteiten zijn liefde voor het vak, professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit.

MVO
Konekta Industries werkt aan een betere toekomst voor mens en milieu. Duurzaam ondernemen betekent voor ons een combinatie van milieubewust zijn, optimale benutting van de krachten van de mensen en bijdrage aan de stabiliteit van onze samenleving.

Mens: Respect, zorg en groei staan centraal in de cultuur van Konekta Industries. Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zo zorgen wij voor begeleiding op de werkvloer, loopbaanontwikkeling en carrièreperspectieven.

Milieu: Wij stellen ons tot doel de zorg voor het milieu te integreren in ons gehele bedrijfsproces en gaan bewust om met energieverbruik, scheiding van afval, hergebruik en verantwoord vervoerbeleid.

Maatschappij: Wij besteden bij inkoop van producten aandacht aan de arbeidsomstandigheden waaronder producten en grondstoffen worden gemaakt. Daarnaast sponsoren wij maatschappelijke organisaties en acties als War Child, Green Peace, Fair Trade en Pink Ribbon.

VACATURE | Als recruiter in de bouwsector weet jij een brug te slaan tussen de vakman en opdrachtgever en bouw je een vast netwerk op. 🚧 Ervaring in de uitzendbranche geeft je een voorsprong op de rest! ✅ https://t.co/AqT9xNUswB #bouw #job #recruiter #construction

Konekta Group verbindt mensen met organisaties. ⛓️ Ben jij een echte vakman óf -vrouw? 👨‍🏭👩‍🏭 Dan zoeken wij jou! Neem direct contact met ons op via 088 – 01 50 600! #werk #personeel #vakmensen #slogan

(3/3) Gisteren met ons topteam de decembermaand ingeluid met een heerlijk diner bij @cafedetuin! 🔔 We hebben genoten! 🥂 #teamuitje #feestdagen #diner

Laad meer..