Krantenartikel op konektaindustries.nl met onze missie

Konekta Industries wil mensen en organisaties met elkaar verbinden.

Onze missie is het realiseren van een perfecte match waardoor zowel opdrachtgever als uitzendkracht optimaal kunnen presteren. Dankzij onze ‘personal touch’ brengen wij langdurige relaties tot stand die leiden tot wederzijdse groei.

Onze kernkwaliteiten zijn liefde voor het vak, professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit.

MVO
Konekta Industries werkt aan een betere toekomst voor mens en milieu. Duurzaam ondernemen betekent voor ons een combinatie van milieubewust zijn, optimale benutting van de krachten van de mensen en bijdrage aan de stabiliteit van onze samenleving.

Mens: Respect, zorg en groei staan centraal in de cultuur van Konekta Industries. Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zo zorgen wij voor begeleiding op de werkvloer, loopbaanontwikkeling en carrièreperspectieven.

Milieu: Wij stellen ons tot doel de zorg voor het milieu te integreren in ons gehele bedrijfsproces en gaan bewust om met energieverbruik, scheiding van afval, hergebruik en verantwoord vervoerbeleid.

Maatschappij: Wij besteden bij inkoop van producten aandacht aan de arbeidsomstandigheden waaronder producten en grondstoffen worden gemaakt. Daarnaast sponsoren wij maatschappelijke organisaties en acties als War Child, Green Peace, Fair Trade en Pink Ribbon.

VACATURE | Enthousiaste heftruckchauffeur gezocht die zich soepel een weg weet te banen in en rondom de werkplaats. 👷‍♂️ Ben jij in het bezit van een VCA-certificaat en is laden en lossen voor jou appeltje eitje? Laat dan van je horen! https://t.co/Oql90VgZ7K 👈 #rotterdam #jobs

We hebben het spits afgebeten! 💪 De eerste metselaars zijn getest in onze nieuwe metselschool. 👷‍♂️ Wil jij ook je vaardigheden verbeteren? Neem contact met ons op via bouw@konektaservices.nl of 088-015 0600. 📲 Wij geven jou de kans om een goede vakman te worden. #bouw #school

BESCHIKBAAR | Wij hebben per 15 januari zeer ervaren Betontimmerlieden beschikbaar:
📄 VCA
🚘 Eigen vervoer
🇬🇧 Zeer goed Engels sprekend
✅ Één is in het bezit van hoogwerker en heftruck certificaat
Neem contact op via bouw@konektaservices.nl. #bouwpersoneel

Laad meer..