Konekta Group

Konekta Industries wil mensen en organisaties met elkaar verbinden.

Onze missie is het realiseren van een perfecte match waardoor zowel opdrachtgever als uitzendkracht optimaal kunnen presteren. Dankzij onze ‘personal touch’ brengen wij langdurige relaties tot stand die leiden tot wederzijdse groei.

Onze kernkwaliteiten zijn liefde voor het vak, professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit.

MVO
Konekta Industries werkt aan een betere toekomst voor mens en milieu. Duurzaam ondernemen betekent voor ons een combinatie van milieubewust zijn, optimale benutting van de krachten van de mensen en bijdrage aan de stabiliteit van onze samenleving.

Mens: Respect, zorg en groei staan centraal in de cultuur van Konekta Industries. Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zo zorgen wij voor begeleiding op de werkvloer, loopbaanontwikkeling en carrièreperspectieven.

Milieu: Wij stellen ons tot doel de zorg voor het milieu te integreren in ons gehele bedrijfsproces en gaan bewust om met energieverbruik, scheiding van afval, hergebruik en verantwoord vervoerbeleid.

Maatschappij: Wij besteden bij inkoop van producten aandacht aan de arbeidsomstandigheden waaronder producten en grondstoffen worden gemaakt. Daarnaast sponsoren wij maatschappelijke organisaties en acties als War Child, Green Peace, Fair Trade en Pink Ribbon.

De orderportefeuilles in de bouw puilen uit. 📊 Personeel vinden én behouden is een uitdaging. 👷‍ 👷‍♀️ Konekta Group gaat die uitdaging graag aan! Meld je aan, bouwvakkers! https://t.co/LMkeIS4w4S via @NUnl #nieuws #bouw #vacatures

De populariteit van de bouw onder jongeren is sinds 2016 bijna gehalveerd. 👎 Tóch is er in Nederland meer dan voldoende arbeidspotentieel. 166.000 Nederlanders zouden naar de bouw willen overstappen om te werken. 👷‍⚒️ https://t.co/7xDvostPNK via @finman_nl #bouw #nieuws

Heb jij, tijdens de zomervakantie, eindelijk je handen en hoofd vrij om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging? 🌞 Sit back and relax in je strandstoel en bekijk onze actuele vacatures eens: https://t.co/9x1gi8PcxX ⛱️ #vacatures #jobseekers #summertime

Laad meer..