banner-konekta-industries-concept_4-1

Konekta Industries wil mensen en organisaties met elkaar verbinden.

Onze missie is het realiseren van een perfecte match waardoor zowel opdrachtgever als uitzendkracht optimaal kunnen presteren. Dankzij onze ‘personal touch’ brengen wij langdurige relaties tot stand die leiden tot wederzijdse groei.

Onze kernkwaliteiten zijn liefde voor het vak, professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit.

MVO
Konekta Industries werkt aan een betere toekomst voor mens en milieu. Duurzaam ondernemen betekent voor ons een combinatie van milieubewust zijn, optimale benutting van de krachten van de mensen en bijdrage aan de stabiliteit van onze samenleving.

Mens: Respect, zorg en groei staan centraal in de cultuur van Konekta Industries. Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zo zorgen wij voor begeleiding op de werkvloer, loopbaanontwikkeling en carrièreperspectieven.

Milieu: Wij stellen ons tot doel de zorg voor het milieu te integreren in ons gehele bedrijfsproces en gaan bewust om met energieverbruik, scheiding van afval, hergebruik en verantwoord vervoerbeleid.

Maatschappij: Wij besteden bij inkoop van producten aandacht aan de arbeidsomstandigheden waaronder producten en grondstoffen worden gemaakt. Daarnaast sponsoren wij maatschappelijke organisaties en acties als War Child, Green Peace, Fair Trade en Pink Ribbon.

HOERA! 🎊 Ter ere van de verjaardagen van onze directeuren, hebben wij gisteren genoten van een heerlijk Indisch buffet! 🍛 Nogmaals van harte gefeliciteerd! #verjaardag #directie #indisch #buffet #team

De zomervakantie zit er weer op: sommigen hebben er weer zin in, anderen zien er tegenop. 👎 Wil jij fris en vol nieuwe plannen aan het werk gaan? 🌞 Dán is het tijd voor een nieuwe baan! Neem direct contact met ons op via: 📧info@konektaservices.nl 📲088-0150600 #nieuweuitdaging

VACATURE | Wil jij per direct aan de slag, ben jij gek op auto- en motortechniek én heb jij een rijbewijs B(E) op zak? 👨‍🔧 Konekta Group zoekt een 1e automonteur in omgeving Rotterdam: https://t.co/ezT3LCOTCq #vacature #auto #motor #techniek #recruitment #monteur #automonteur

Laad meer..