banner-konekta-industries-concept_4-1

Konekta Industries wil mensen en organisaties met elkaar verbinden.

Onze missie is het realiseren van een perfecte match waardoor zowel opdrachtgever als uitzendkracht optimaal kunnen presteren. Dankzij onze ‘personal touch’ brengen wij langdurige relaties tot stand die leiden tot wederzijdse groei.

Onze kernkwaliteiten zijn liefde voor het vak, professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit.

MVO
Konekta Industries werkt aan een betere toekomst voor mens en milieu. Duurzaam ondernemen betekent voor ons een combinatie van milieubewust zijn, optimale benutting van de krachten van de mensen en bijdrage aan de stabiliteit van onze samenleving.

Mens: Respect, zorg en groei staan centraal in de cultuur van Konekta Industries. Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zo zorgen wij voor begeleiding op de werkvloer, loopbaanontwikkeling en carrièreperspectieven.

Milieu: Wij stellen ons tot doel de zorg voor het milieu te integreren in ons gehele bedrijfsproces en gaan bewust om met energieverbruik, scheiding van afval, hergebruik en verantwoord vervoerbeleid.

Maatschappij: Wij besteden bij inkoop van producten aandacht aan de arbeidsomstandigheden waaronder producten en grondstoffen worden gemaakt. Daarnaast sponsoren wij maatschappelijke organisaties en acties als War Child, Green Peace, Fair Trade en Pink Ribbon.

Even tijd na het paasontbijt? 🐰 Klap je laptop open en solliciteer op je paasbest op één van onze leuke, uitdagende vacatures via: https://t.co/h1Y6W98S3i 😉 Konekta Group wenst iedereen fijne Pasen! 🐣 #HappyEaster

De Konekta bouwafdeling blijft groeien! 💪 Onze metselaars zijn gestart bij dit nieuwe, prachtige project in Alphen a/d Rijn van Sprangers Bouwbedrijf B.V.! 👷‍♂️ #bouw #bouwproject #vakmanschap #personeel

Twee hoge opslagtanks opgebouwd en getransporteerd op de werkplaats van de opdrachtgever. Letterlijk een knap 'staaltje' werk van onze mannen! 👏 #topteam #workers #tanks #happyclient

Laad meer..