Krantenartikel op konektaindustries.nl met onze missie

Konekta Industries wil mensen en organisaties met elkaar verbinden.

Onze missie is het realiseren van een perfecte match waardoor zowel opdrachtgever als uitzendkracht optimaal kunnen presteren. Dankzij onze ‘personal touch’ brengen wij langdurige relaties tot stand die leiden tot wederzijdse groei.

Onze kernkwaliteiten zijn liefde voor het vak, professionaliteit, betrokkenheid en continuïteit.

MVO
Konekta Industries werkt aan een betere toekomst voor mens en milieu. Duurzaam ondernemen betekent voor ons een combinatie van milieubewust zijn, optimale benutting van de krachten van de mensen en bijdrage aan de stabiliteit van onze samenleving.

Mens: Respect, zorg en groei staan centraal in de cultuur van Konekta Industries. Wij hechten grote waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zo zorgen wij voor begeleiding op de werkvloer, loopbaanontwikkeling en carrièreperspectieven.

Milieu: Wij stellen ons tot doel de zorg voor het milieu te integreren in ons gehele bedrijfsproces en gaan bewust om met energieverbruik, scheiding van afval, hergebruik en verantwoord vervoerbeleid.

Maatschappij: Wij besteden bij inkoop van producten aandacht aan de arbeidsomstandigheden waaronder producten en grondstoffen worden gemaakt. Daarnaast sponsoren wij maatschappelijke organisaties en acties als War Child, Green Peace, Fair Trade en Pink Ribbon.

Konekta geeft de voorzet, jij scoort! ⚽ Ben je het zat om op de reservebank te zitten en wil je weer knallen in het werkveld? 💪 Óf ben je simpelweg gewoon toe aan iets nieuws? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou! Meld je direct aan: https://t.co/JjRNRNELMy #scoren #baan

Trotse sponsor geworden van @vvwilhelmus! ⚽ Konekta geeft de voorzet, jij scoort! 🏆 Meer informatie over deze sportieve samenwerking en het aanmeldplatform volgt. #job #baan #sportief #scoren

Wij zijn per direct op zoek naar leergierige isolatiemonteurs in de stadsverwarming. 🔧 Ben je beginnend isoleerder en wil je graag leren? Cool! Wij bieden namelijk een opleiding aan! 👨‍🏫 Loop jij al warm voor deze unieke kans? 🔥 Lees dan snel verder: https://t.co/u7OHiK8o03

Laad meer..